داک لولر هیدرولیکی یک پل ارتباطی بین سکوی بارگیری و سطح داخلی کامیون است. نام دیگر این دستگاه داکت لولر و هم سطح کننده هیدرولیک است. با خرید داک لولر و نصب آن روی سکوی بارانداز عمل تخلیه و بارگیری به صورت اتوماتیک انجام میشود. قیمت این دستگاهها به ظرفیت تحمل بار بستگی دارد.
بیشترین سئوالات و پاسخ ها آن
با توجه به تغییر ارز بهتر است جهت اطلاع دقیق قیمت و خرید داک لولر تماس بگیرید.
داک لولر یک هم سطح کننده صنعتی است که برای سهولت در حمل و نقل بار استفاده می شود، و زمان تخیله و بارگیری طولانی مدت را به حداقل زمان (حدود ده دقیقه) میرساند.
جواب این سئوال بستگی به محیط کاری شما دارد اما جهت حل این مشکل باید چند فاکتور خیلی مهم را درنظر بگیرید.
اگر ارتفاع سکوی شما استاندارد نباشد و دستگاههای ما جواب گوی کار شما نباشند و یا بخواهید از یک کامیون خاص و با شرایط ویژه استفاده کنید، بله انجام می دهیم.
خیر ، هیچ هزینه ای بابت طراحی خاص از شما گرفته نمی شود ، فقط زمان بیشتری نیاز است.
بله ، صفر تا صد کار ، از طراحی و ساخت تا نصب و راه اندازی دستگاه همسطح کننده هیدرولیکی انجام می دهیم.
ارتفاع سکوهای بارانداز بارگیری ( یعنی از سطح زمین تا کف سکو ) با توجه به استاندارد جهانی از 1 تا 1.3 متر است. در این حالت با استفاده از داک لولرهای ژیار صنعت ماهور می توان از تمام ماشین ها از نیسان تا تریلی و ترانزیت برای بارگیری استفاده کرد.
با توجه به حجم سفارشی که می دهید ( از لحاظ تعداد ) ، طراحی خاص و ویژه متناسب با محیط کاری شما بین 15 تا 45 روز طول می کشد.
داک لولر به اسم های دیگری از قبیل هم سطح کننده هیدرولیکی معروف است. که در بعضی مواقع اسمهای اشتباه از قبیل
اشتباه میگیرند. این ماشین یا دستگاه برای راحت کردن تخلیه و بارگیری بین کامیون و سکوی بارگیری به کار می رود. با این کار نه تنها ایمنی بسیار بالا می رود بلکه سرعت و بهره وری کار سازمان هم به طرز قویی افزایش می یابد. از طرف دیگر هزینه تمام شده یک کمپانی در طول یک سال نسبت به حالت بدون هم سطح کننده بسیار کاهش می دهد. توجه داشته باشید که داک شلتر با داک لولر فرق دارد.
قبل از خرید بهتر است از این موارد اطلاع داشته باشید:
بر روی ایمنی حساسیت بالایی داشته باشید. از این رو اطمینان حاصل کنید، دستگاهی که انتخاب می کنید موارد ایمنی لازم را رعایت کرده باشد.
در هنگام انتخاب ، بهترین نوع دستگاه سکوی بارگیری کامیون برای محیط کاری خود انتخاب کنید، که قیت تعمیر داک لولر بسیار پایین باشد. از این رو به گارانتی محصولات بسیار توجه شود. اما همیشه هزینه ای را برای تعمیر و نگهداری کنار بگذارید.
خدمات و تعمیرات باید راحت صورت بگیرد، مخصوصا بخش هیدرولیک و برق که باید به راحتی در دسترس باشند.
این دستگاه فاصله بین سکو بارگیری و کامیون را تنظیم می کند. یا به عبارت دیگر ، وظیفه دارد که حرکت بالا و پایین تریلی یا کامیون را تنظیم کند.
داک لولر طیف وسعی از بار کامیون را تحمل می کند و با کامیون های مختلف از لحاظ ارتفاع سازگاری دارد. همسطح کننده هیدرولیکی بارانداز ، دارای انواع شکلهای مختلف است. اما هدف و کار کرد همه آن ها یکی است. به طور معمول این دستگاه می توان در سه قسمت اصلی تقسیم کنیم:
شکل زیر قسمت های اصلی همسطح کننده هیدرولیکی را نشان می دهد.
رمپ یا داک توسط لولا و میل ترانس به عقب شاسی یا پیت متصل شده است. باله هم توسط چند لولا به جلوی داک وصل است. در شکل زیر محل اتصال لبه و داک توسط لولا نشان داده شده است.
قبل از خرید داک لولر بار انداز بهتر است از نحوه عملکرد آن آگاه باشیم. زمانی که همسطح کننده هیدرولیکی بخواهد روی کامیون یا تریلی بنشیند باید مراحل زیر به ترتیب انجام شود:
هنگامی که بارگیر تمام شد و بخواهیم دستگاه در محل قبلی خود قرار گیرد ، باید مراحل بالا برعکس انجام دهیم. فیلم زیر نحوه عملکرد داک لولر را نشان می دهد.
این دستگاه ها می توانند از خسارت وارد شده به لیفتراک ها و جک پالت ها جلو گیری کنند و همچنین می توانند ایمنی تریلی ها و کامیون ها فراهم کنند. به همین خاطر همسطح کننده ها در طیف وسیعی از صنعت استفاده می شود. در اینجا به برخی از این صنعت ها اشاره می کنیم
به طور کلی هر جا که بارگیری و تخلیه زیاد انجام می شود به dock leveler ها نیاز است. این دستگاه ها بدون نیاز به نیروی انسانی عمل تخلیه و بارگیری را انجام می دهند. به عبارت دیگر تخلیه و بارگیری دستی و سنتی را به تخلیه و بارگیری لجستیک و اتوماتیک تبدیل می کنند. معمولا همراه با این دستگاه درب سرعتی یا سکشنال و در بعضی مواقع از کرکره برقی نیز برای نصب استفاده میکنند.
اگر بیزینس شما با تخلیه و بارگیری کالا دست و پنجه گرم می کند، وجود همسطح کننده می تواند خیلی به شما کمک کند. در هر صورت باید از خود بپرسید که کدام داک لولر برای کار من مفید است.
انواع همسطح کنندهها وظایف یکسانی دارند و آن هم تخلیه و بارگیری اتوماتیک و افزایش بهره وری و سرعت است. انواع همسطح کننده های بارانداز در صنعت ها و انبارها وجود دارند ، که ما در اینجا به طور کامل به بررسی آن ها می پردازیم. البته ممکن است طراحی های خاصی وجود داشته باشد که مختص به یک کارفرماخاص باشد. در ادامه به بررسی هر کدام می پردازیم.
در ادامه به معرفی هر کدام می پردازیم:
این محصول یکی از پر کاربردترین محصولات در صنعت است. برای بارگیری اسکله هایی که حجم بالایی از عملیات بارگیری و تخلیه را دارند بسیار مفید است.
این دستگاه توانایی تحمل بار بسیار بالایی دارد. شکل زیر نمایی از این همسطح کننده هیدرولیک را نشان می دهد.
در این دستگاه از یک سیلندر و پیستون (جک) هیدرولیکی برای بالا و پایین آوردن داک استفاده می کند. نیروی محرکه جک توسط موتور تک فاز یا سه فاز تامین می شود. دستگاه هیدرولیکی قابلیت انعطاف پذیری بیشتری نسبت به همسان های مکانیکی یا پنوماتیکی دارد و به طور معمول هزینه های سرویس و نگهداری کمتری دارد.
اگر در هنگام تخلیه و بارگیری به برق دسترسی ندارید استفاده از همسطح کننده مکانیکی بهترین گزینه است. این دستگاه براساس فنر و زنجیر کار می کند. از مزایای این دستگاه، هزینه پایین این محصول می باشد. شکل زیر نمای شماتیکی از این دستگاه نشان می دهد:
این دستگاه مجهز به فنر برای به حرکت در آوردن داک دارد. اپراتور (انسان) باید از وزن بدن خود استفاده کند تا آن را به حالت پایین بارگیری منتقل کند. از معایب این دستگاه هزینه نگهداری بالای آن است.
داک لولر یا همسطح کننده هوا دارای مکانیزم ساده و با قابلیت اطمینان بالا است. دارای یک منبع تغذیه با مصرف کم است. از مزایای این سیستم این است که هزینه تمام شده آن پایین است. شکل زیر داک لولر پنوماتیکی را نشان می دهد.
این دستگاه نیمه اتوماتیک به شمار می رود. سرویس و نگهداری این دستگاه نسبت به حالت مکانیکی کمتر و نسبت به حالت هیدرولیکی بیشتر است. داک لولرهای پنوماتیکی یک جایگزین مناسب برای مکان هایی که نباید روغن وجود داشته باشد. این دستگاهها از سیستم توان هوا برای بالا و پایین بردن پلت فرم استفاده میکنند.آنها ایمنی و کارآیی را حتی در شرایط خیلی سخت مانند دما های زیاد، ظرفیت های سنگین حفظ میکنند.
این دستگاه به صورت هیدرولیکی کار می کند. داک لولر یا هم سطح کننده عمودی توسط وسایل هیدرولیکی کنترل میشود. داک لولر عمودی وقتی که در موقعیت عمودی خود قرار میگیرد، کامل ثابت می شود. این دستگاه برای محیطهای که دما باید تحت کنترل قرار گیرد ، طراحی شدهاند. البته برای محیطهایی که تمیزی بسیار مهم است بسیار کاربرد دارد. داک لولر عمودی، اتلاف انرژی به حداقل میرساند، و همچنین آفت، گرد و خاک و آوار جلوگیری می کند. شکل زیر نمایی از داک لولر عمودی یا پل بارگیری هیدرولیکی نشان میدهد.
داک لولر تلسکوپی مجهز به یک سنسور چشمی است که به طور اتوماتیک می تواند سطح کامیون را تشخیص دهد و ارتفاع را بر اساس آن تنظیم کند. این امکان باعث می شود به کامیون و کالای موجود در آن کمتر آسیب ببیند. این نوع داک لولر برای محصولات سنگین، بهترین گزینه است. شکل زیر نمایی از این دستگاه را نشان می دهد.
این دستگاه کوچک به داک لولر دستی یا هم سطح کننده دستی هم معروف است. البته نوع هیدرولیکی آن هم وجود دارد. از انجایی که این دستگاه ها در لبه سکوی بارگیری کامیون نصب میشوند، گسترده خدمات محدود است. هم سطح کننده دستی ، برای تریلرهای با ارتفاع مشخص طراحی شدهاند. مزایای آن عبارت است از:
برای مواقع ای که سکوی شما فضای کافی ندارد یا نمی توان آن مکان را تخریب کرد بسیار مناسب است. این دستگاه به دو صورت مکانیکی و هیدرولیکی موجود است. شکل زیر نمایی از این دو سیستم را نشان می دهد.
در هنگام خرید داک لولر باید فاکتورهای زیر مورد توجه قرار بگیرد:
در هنگام انتخاب دستگاه مورد نظرتان هواستان به تعمیر و نگهداری باشد.
اگر کسی دستگاه 6 تنی خواست باید در طراحی ضریب اطمینان 1.5 تا 2 در نظر گرفته شود.